Lino prints kopen?

ieniej maakt linosnedes en theater

ieniej

Workshop Linoleumprinten

Woensdag avond 5 juni | 19:00 – 22:15 uur  | Energieweg 17, Groningen
Wil je zelf wel eens aan de slag met linoleum printen? In deze workshop leer ik je de beginselen van het printmaken. We gaan een afbeelding op lino zetten, deze gutsen en vervolgens drukken. Aan het eind van de workshop verlaat jij het atelier dus met een zelfgemaakte linoprint! Tekentalent is niet nodig.

Kosten: 39 euro/pp
Workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers

4 daagse cursus, meer-kleuren druk linoleum print | 10:00 – 13:00 uur | Energieweg 17, Groningen
In deze cursus ga je bezig met het maken van een meer-kleuren druk linoleum print. De cursus vindt plaats op vrijdag 24 mei, vrijdag 31 mei, vrijdag 7 juni en vrijdag 14 juni. De lessen vinden plaats tussen 10:00 en 13:00 uur

Kosten: 139 euro
Cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers

 

Data volgende workshops

Woensdag 17 juli | 19:00 – 22:15 (meld je alvast aan)

Wensen
Wil je een workshop met een zelf samengestelde groep? Of staat er niet een geschikte datum voor je bij en wil je wel mee doen? Vul dan het contact formulier in. In overleg is veel mogelijk!

 

workshop
workshop

Wat is inbegrepen?

  • een stuk linoleum (a6)
  • gebruik materiaal
  • 5 stuks papier 220 gram zuurvrij papier waarop je afbeelding is gedrukt
  • koffie/thee

Geef je op via het contactformulier!

Workshop gaat door bij aanmelding van minimaal 4 personen

Ontzettend leuke dag workshop! Ik ben zelf geen creatief talent en had daardoor niet verwacht dat ik al na één workshop zo iets leuks en moois mee naar huis mee zou nemen. Ik heb een nieuwe hobby te pakken!

Dank Ineke.

Leonie

De workshop was super leuk! Ineke legt je eerst uit hoe alles werkt en al snel kun je, geïnspireerd door haar prachtige werk, aan de slag. Ik was verbaasd over de resultaten, zelfs als je niet super creatief bent komt er iets heel gaafs uit! 
Je krijgt je prints mee, dus je kunt er ook leuk een paar cadeau doen. Mega aanrader als je eens iets nieuws wil proberen! 
 

Mariska

De workshop linoleum snijden is echt een aanrader! Je wordt bij elke stap geholpen om zo tot een fantastisch eindresultaat te komen. Je hebt geen voorkennis of tekenvaardigheden nodig. Ineke is een super leraar en geeft je tijd en tips om tot het beste resultaat te komen. Het was een erg leuke workshop en ik heb genoten. Een hele goede invulling van je dag of avond! 
 
Dieuwerke

spiegel-ieniej

Trainingsacteren

Om in een training de beste leersituatie te creëren, kunt u mij inhuren als trainingsacteur. Als trainingsacteur speel ik de rol/rollen die in uw casus/training/lesprogramma het beste past. Denk bijvoorbeeld aan een SPH student die gesprekstechnieken wil oefenen met een lastige cliënt. Gedurende het spel zal ik een spiegel zijn voor de cursist, door te reageren op het gedrag dat de cursist laat zien. Daarnaast zal ik in het rollenspel spelenderwijs op een veilige manier feedback geven zodat de cursist aangezet wordt tot (het juiste) gedrag. Ook na de scene zal ik feedback geven zodat de cursist zijn/haar/hun leerdoel kan bereiken.

Theater workshops

Door mijn ervaringen als docent theater en drama therapeut weet ik dat theater een fantastisch middel is om vaardigheden te leren en (tegelijkertijd) plezier te ervaren. Zowel bij kinderen als bij volwassenen. Zo werk ik vaak spelenderwijs aan emotionele vaardigheden, motorische vaardigheden, gespreksvaardigheden en sociale vaardigheden. In het theater werk je met jezelf én anderen. Ik neem de deelnemer op enthousiaste wijze mee in de spellen die we spelen. Een theaterworkshop kan eenmalig zijn, maar het kan ook een (op maat gemaakte) lessenreeks zijn. Veiligheid en plezier staan voorop in mijn lessen

ieniej.prints
ieniej.prints
ieniej.prints
ieniej.prints
ieniej.prints

Dit ben ik

Ik ben Ineke de Vries, printmaker, (theater)docent en iemand die het liefst nog 50 andere vormen van kunst beoefent, maar momenteel is mijn grootste passie het maken van linoleumsnedes en alles wat ermee te maken heeft. Deze vorm van kunst ontdekte ik in 2018 en sindsdien heeft het mij niet meer los gelaten.

 Ik heb een grote liefde voor persoonlijke verhalen en daarom bevat mijn werk veelal portretten, mensen met een verhaal of een op zich staand verhaal. Want iedereen heeft een afkomst, een geschiedenis, een liefde, een pijn – Iets dat vertelt en gehoord mag worden en ik wil graag mijn interpretatie ervan laten zien.

Ik werk zowel autonoom als in opdracht en omdat ik graag andere mensen enthousiast wil maken voor linoleumsnede, geef ik ook workshops zowel in mijn eigen atelier als op scholen. Enthousiast geworden? Of heb je een vraag? 

Ik ben blij dat je een kijkje neemt en interesse hebt in mijn werk!

Mocht je mee willen doen aan een workshop of een persoonlijke print willen, vul dan onderstaand formulier in.

Contact Us
Ik wil graag
LET OP: Als je jezelf en anderen opgeeft voor een workshop, zou ik het fijn vinden als je ook de naam van de andere(n) benoemt. Dankjewel!